Operatii la nas in RATE

 Puteți accesa servicii medicale în rate fixe.

Credit doar cu buletinul, simplu si rapid.

De la 300 lei / lună

Alege un doctor cu experiență

 Dr. Marin Voica este unul dintre cei mai cunoscuți medici ORL-iști din București și din țară. Cu o experiență de peste 30 de ani, doctorul Marin Voica a activat atât în spitalele din România cât și în cele din străinătate.
        Specializat în intervenții de rinoplastie, deviații de sept și amigdalectomie, acesta a ajuns să dețină la activ un numar important de intervenții chirurgicale. Formarea sa profesională a început în anul 1982, când a devenit student al Universități de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, domeniul medicină umană.

Cu o experiență cumulată în aproape trei decenii de activitate, Dr. Marin Voica este recunoscut pentru profesionalismul său în rândul medicilor ORL-iști din București și din țară.

Vino la o consultatie!

Policlinica Hipomed Care (Zona Militari)

Dr. Marin Voica – Clinica Hipomedcare, Cabinet ORL
Parter, Strada 1 Decembrie 1918 nr 211, intrare Chiajna 
Telefon: 0722.307.818  (telefonic/ Whats App)

Tarife : 

GRATUIT (cu bilet de trimitere)
Consultatie 150 lei

Fix Clinique (Zona Bucurestii Noi,sector 1)

Bulevardul Bucureștii Noi 64, Sector 1, Bucuresti
Telefon: 0722.307.818  (telefonic/ Whats App)

Tarife : 

Consultatie 250 lei 
 

 

 

Rezultate

Opinii pacienti

M-am operat de curand la Domnul Doctor Marin Voica.Rinoplastia s-a realizat prin metoda inchisa si vreau sa spun ca am ramas placut surprinsa deoarece nu am avut dureri deloc,nici vanatai si nu pot spune decat ca ma simt extraordinar.Sunt foarte multumita de rezultat.
Cu cea mai mare sinceritate ,vreau sa va spun ca am facut cea mai buna alegere si il recomand din tot sufletul si cu toata increderea pe Domnul Doctor,care este un adevarat profesionist dar si un om de milioane in afara de faptul ca este medic.
Cu tot respectul meu si multumiri ,nota 10+ Domnului Doctor Marin Voica.

 

Mihaela

Acum o saptamana m-am operat la domnul Doctor Marin Voica de rinoseptoplastie si sunt multumita! Operatia a fost de tip inchis si din acest motiv nu am nici un fel de cicatrici! Am stat internata doar o zi si o noapte, nu am avut vanatai si nici dureri. A existat doar o stare de discomfort in primele doua zile deoarece am respirat pe gura. Programarile cu privire la operatie au fost mereu respectate si nu a trebuit sa astept niciodata inaintea consultatiei.
Cred ca am luat cea mai buna decizie atunci cand l-am ales pe domnul doctor, iar acum nasul meu arata perfect.
Il recomand cu drag!

Stefan M

Buna ziua. numele meu este Andreea Bita si saptamana trecuta m-am operat la domnul doctor Marin Voica de deviatie de sept si rinoplatie si sunt extrem de incantata de rezultat. Operatia a decurs extreme de bine, recunosc sunt cel mai panicos om si imi este foarte de frica de operatii, ace, doctori, anestezii, insa va spun ca nu am avut nicio durere si m-am invinetit foarte putin. Dupa anestezie am fost ok, nu mi-a fost rau, nu am avut ameteli, simteam doar un pic de presiune pe nas din cauza meselor.
Il recomand cu mana pe inima pe domnul doctor Voica, este un doctor calm, cald, care intelege nevoia pacientului. Din partea mea, nota 10+ !
Am uitat sa mentionez, am cel mai frumos nas! 🙂

Andreea Bita

M-am operat acum o saptamana la Dr. Marin Voica. Un doctor extraordinar, o persoana minunata, amabila, modesta. La consultatie prezinta avantajele si dezavantajele operatiei. Are rabdare sa explice si iti expune realist ce urmeaza sa se intimple, nu face promisiuni gratuite. Prioritatea este starea finala a pacientului nu un rezultat in aparenta fantastic pe moment si o agravare ulterioara. Se intereseaza de starea pacientului dupa operatie. Tin sa mentionez ca eu am fost un caz mai dificil pentru ca am avut in trecut o operatie de deviatie de sept nereusita la un alt medic, insa Dr. Voica a reusit sa repare gresala acestuia, acum nasul meu este mai mic decat inainte si cu o forma frumoasa si totul fara nici un fel de durere. Recomand cu incredere!

Mirela Barbu

Consultatie 150 lei

Dr. Marin Voica

Peste 30 de ani de experiență | Chirurgie ORL | Rinoplastie | Rinoseptoplastie | Deviație de sept 

Vreau o programare
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Intrebari/ Programari pe WhatsApp