Despre noi

        Dr. Marin Voica este unul dintre cei mai cunoscuți medici ORL-iști din București și din țară. Cu o experiență de peste 28 de ani, doctorul Marin Voica a activat atât în spitalele din România cât și în cele din străinătate.
        Specializat în intervenții de rinoplastie, deviații de sept și amigdalectomie, acesta a ajuns să dețină la activ un numar important de intervenții chirurgicale. Formarea sa profesională a început în anul 1982, când a devenit student al Universități de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, domeniul medicină umană.
        La finalizarea studiilor universitare în 1988, a devenit medic stagiar la Spitalul Militar Timișoara, timp de 2 ani. După anii 1990 a ocupat postul de Medic secundar ORL la Spitalul Panduri, timp de 4 ani, apoi a fost promovat în cadrul Institutului de Medicină Aeronautică din București (1994 – 2002). În acest timp, Dr. Marin Voica a ocupat postul pentru ”Formarea profesională și asistența medicală în ORL”.
        Principalele activități și responsabilități au constat în expertiza medicală aerospațială, activitatea medico – chirurgicală, efectuarea de intervenții chirurgicale și participări la manifestările științifice.
        În perioada 2002 – 2010, a fost repartizat în cadrul Spitalului Militar Central Dr. Carol Davila, secția chirurgicală, având funcția de medic primar ORL
        Din 2010 – ianurie 2016 este medic primar în cadrul Spitalului Clinic de Urgență ”Dimitrie Gerota” din București, secția chirurgicală.
        Printre responsabilități putem enumera: consultații de specialitate, intervenții chirurgicale (rinoplastie, deviația de sept, amigdalectomie etc), recomandări analize și investigații paraclinice și indicații de tratament.
        De aproximativ 5 ani a luat contact și cu mediul privat medical, profesând într-una dintre cele mai moderne clinici private din București.
        Cu o experiență cumulată în aproape trei decenii de activitate, Dr. Marin Voica este recunoscut pentru profesionalismul său în rândul medicilor ORL-iști din București și din țară.

TARIFE INTERVENȚII CHIRURGIGALE

Deviație de sept

1000-1500E

  • Consult pre-operator
  • Intervenție
  • Consult post-operator

Rinoplastie

2000-2700E

  • Consult pre-operator
  • Stabilire calendar analize/plan de intervenție
  • Interventie chirurgicală
  • Spitalizare clinică
  • Consult post-operator

 

 

REZULTATE OPERAȚIE

Vezi galeria de imagini completa aici

Un medic deosebit pe care am avut ocazia să il întâlnesc, un profesionist care mi-a dat încrederea atât de necesară pentru realizarea operației și pe care îl simți aproape , dispus să-ți răspundă cu calm și răbdare la tot ceea ce te preocupă…citeste tot

– Cristina T.

Vezi lista completă de testimoniale aici

 

Operație de rinoplastie – proceduri, tratamentt, tarife…click aici
Operație deviație de sept – proceduri, tratament, tarife…click aici